SİZİ ARAYALIM

Dezenfektan Kabinleri Avrupa'da!

Ürettiğimiz Dezenfektan Kabinleri Avrupa'da Yerini Almaya Başladı

Dezenfektan Kabinleri ve Dezenfektan Üniteleri, Coronavirüs (Covid-19) salgının yayılmasını yavaşlatmak için toplum sağlığı göz önüne alınarak geliştirilmiştir. Bütün dünyayı etkisi altına alan bu salgına karşı geliştirilen Dezenfektan Kabinleri ve Dezenfektan Üniteleri, suyun ve sabunun olmadığı durumlarda el, ayakkabı ve tüm vücut dezenfeksiyonu sağlamak üzere tasarlanmıştır.

%100 Türk sermayesiyle geliştirilen ürünler, Avrupa'da görücüye çıkmış ve kullanılmaya başlanmıştır!

Dezenfektanı Üzerinize Püskürtmez!

Dezenfektan Kabinlerinde kullanılan yüksek basınçlı pompa teknolojisi kullanılmıştır. 70 Bar basınçla, dezenfektan sisleme yöntemiyle kabine verilir. Bu sayede üzerinize kimyasal madde püskürtülmez! Dezenfeksiyon kimyasalı üzerinize doğrudan püskürtülmediği için, dezenfeksiyon işleminden sonra üzerinizde ıslaklık olmaz! 

Dezenfektan, mikron seviyesinde kabine verildiğinden, sizi dezenfekte eder ancak asla ıslatmaz!

Dış Ortam Koşullarına Uygundur

Dezenfektan Kabinleri ve Dezenfektan Üniteleri'nin dış yüzeyleri CTP (Cam Takviyeli Polyester) ile imal edildiği için, dış ortam koşullarnın yıpratıcı etkilerine karşı dayanıklıdır. UV direnci olan yüzeylerin arasında bulunan 40 dansite poliüretan sayesinde, ısı izolasyonu sağlanır. CTP panellerin en dış katmanına rengini JELKOT, anti-bakteriyeldir ve jelkotlu yüzeyde bakteri oluşmaz!

Portatiftir Kolay Taşınabilir

Dezenfektan Kabini ölçüleri 110 x 110 cm ve 110 x 150 cm olarak değişmektedir. Tekerlekli sandalyeyle de dezenfektan kabinleri kullanılabilmektedir.

Dezenfektan Kabinleri portatiftir, kolaylıkla taşınabilir, yeniden demonte edilip montajlanabilir.

Sensörlüdür, El Değmeden Çalışır

Dezenfektan Kabini kullanıcıları kabin içine girdikten sonra, sisleme çalışmaya başlar ve dezenfektan, kabin içine 8 farklı noktadan verilir. Sensörler, kullanıcının giriş yaptığını anladıktan sonra, sisleme pompası devreye girer. Bu sayede el değmeden dezenfeksiyon işlemi başlar ve tamamlanır!

Sipariş vermek için: +90 232 877 18 20 - 21 | +90 552 219 02 67 ya da info@fatihpolyester.com 

Tüm Dezenfektan Üniteleri Modelleri: https://www.fatihpolyester.com/urun-gruplarimiz/dezenfektan-uniteleri

9 Temmuz 2020 Perşembe

Tüm Haberler