SİZİ ARAYALIM

Enflasyonla Mücadele [Çok Önemli]

Değerli İş Paydaşlarımız,

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak, her zaman ülkemizin bir adım daha ileriye gidebilmesi adına hepimizin elimizden gelenleri yapması gerektiğine inanıyoruz. Ülkece içinde bulunduğumuz bu zor dönemlerde, döviz kurlarında yaşanan aşırı dalgalanmaları, yükselen maliyetleri ve enflasyonu ancak birlik ve beraberlik içinde çalışarak aşabiliriz.

FATİH POLYESTER olarak şirketimiz üzerine düşen görevi yapmaya hazırdır. Her zaman ülkemizin ve iş paydaşlarımızın yanında duracağımızı bildirmek isteriz.

Enflasyonla mücadele kapsamında herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini düşünüyoruz. Bu sebepten ötürü 17 Ekim 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, Polyester Kabin ve bazı ürünlerimizin fiyatlarında aşağıda belirtilen oranlarda indirim yapılacaktır.

Hükûmetimizin telaffuz ettiği 10% indirim üzerine, firma olarak 10% indirim de biz ekleyerek ortalamada 20% oranında indirim gerçekleştiriyoruz.

Ürün listemizi aşağıda bulabilirsiniz. İndirimli ürünlerimizi stoklarla sınırlıdır.

"Şimdiye kadar elde ettiğimiz zaferleri ancak birlik ve dayanışma sayesinde elde ettik. Zaferin meyvelerini toplamak için de bu yolda devam etmek gereklidir."
- Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal Atatürk'ün Liderlik Sırları, Adnan Nur Baykal - Sayfa 261

www.fatihpolyester.com | +90 232 877 18 20 - 21

17 Ekim 2018 Çarşamba

Tüm Haberler